maanantai 22. helmikuuta 2016

Julkkarit 27.2!


Sitä voisi joo olla aktiivinen joskus. Mulla on tavallaan asioita, joista tahtoisin kirjoittaa, mutta aikaa ei ole, ja jos joskus vahingossa onkin, käytän sen siihen, että yritän sulkea tehtävälistat ja kaiken kirjaan liittyvän ulos. Vaikka olen odottanut näitä hetkiä jotain melkein kymmenen vuotta, käytännössä mikään ei ole stressannut näin pahasti suunnilleen ikinä. Lupaisin postauksen yksityiskohtaisemmasta tunneskaalasta liittyen esikoisen julkaisemiseen (lukioikäisenä), mutta saatan ehkä tahtoa käyttää vapaa-aikani siihen, että käperryn sohvalle viltin ja unohdan kirjoittaneeni koskaan mitään.


Kirja, jota kukaan ei koskaan lukenut on suunnilleen ulkona. Kirjakauppoihin ei ole ihan kokonaan tainnut vielä ehtiä, mutta lähiaikoina pitäisi. Suomi lukee sai kirjan jo käsiinsä, siellä tykättiin aika kivasti. Tuli hyvä mieli keskelle kuvistuntia.


Järjestän julkkarit 27.2 Lyseonpuiston lukiolla Rovaniemellä kello 13.00. Mikäli kykeneväisyyttä saapua paikalle, tuntekaa olonne sydämellisesti tervetulleiksi. Lyskan opiskelijakunnan hallitus sponsoroi (erittäin herkulliset) herkut, kiitos sinne.


Mitäs muuta. Someuduin vähän lisää ja tein Instagramin käyttäjätunnuksella @hanna.kauppinen. Viime perjantaina olin nättinä ja tanssin wanhat. Synttäritkin meni jokin hetki sitten, olen siis aikuinen. Koulu syö energiaa, motivaatio nollilla. Lukiota on vuosi jäljellä. Edelleen vaikea käsittää, että omat raapustukset on painettu oikeaksi kirjaksi. Ihan sama, vaikka pääsen selailemaan noita joka ilta.

Toivotaan, että otatte mut hyvin vastaan, toivotaan että oikeat lukijat löytävät mun kirjan.

3 kommenttia: