perjantai 18. joulukuuta 2015

Helmikuu lähestyy

Kirjan, jota kukaan ei koskaan lukenut julkkarit pyrkivät järjestämään itseään. Tarkempaa infoa siitä myöhemmin, joskin kalenteriin kannattaa merkitä 27.2 sekä ehkä myös 19.3.

Helmikuu lähestyy häiritsevän nopeaa, ja alkuvuodelle osuu myös vanhojen tanssit, koeviikko ja täysi-ikäistyminen. Kiireiset ajat ovat lähestymässä, joskin kuulemma historiantunti ei ole sovelias paikka suunnitella niistä selviytymistä.

Tänään aamunavauksessa ryhmänohjaaja onnitteli julkisesti koulun puolesta kirjan julkaisemisesta. Pitää ehkä treenata esiintymistä itsenään, jännitti jo pelkästään kuulla oma nimi.

Teos tulee noin 10.2 painosta ja ilmestyy siitä parin viikon sisällä kauppoihin. Sitä ennen kirjaa voi ennakkotilata (tai asettaa valvontaan) seuraavien linkkien takaa:


Monissa kirjastoissakin pystyy jo jättämään varauksia tai ainakin hankintapyynnön.

Kohta tuo on jo ihan konkreettinen esine, hui apua.

4 kommenttia:

 1. En kestä, että kohta kirja on oikeasti saatavilla! Hitsi, julkkareissasi olisi kyllä mielettömän mukava pyörähtää, mutta kun tuo välimatka..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vähän alkaa jo pelottaakin. :D Olisi kyllä ihana, jos pääsisit, mut joo, aika kaukana mä olen täällä. Rovaniemelle on vähän nihkee matkustaa jotain about tuntia varten.

   Poista
 2. Onnea :> Se on varmaan aivan ihana tunne, kun ihmiset vain onnittelevat koko ajan! :D

  VastaaPoista