torstai 26. marraskuuta 2015

Liebster Award

liebster_a


Kiitokset R.M.S.R! Saadaan jotakin toimintaa tähänkin blogiin...

Säännöt:
1. Kiitä palkinnon antajaa ja linkkaa hänen bloginsa postaukseesi.
2. Laita palkinto (yllä oleva kuva) esille blogiisi.
3. Vastaa palkinnon antajan esittämiin 11 kysymykseen.
4. Nimeä 5-11 blogia, jotka mielestäsi ansaitsevat palkinnon ja joilla on alle 200 lukijaa.
5. Laadi 11 kysymystä, joihin palkitsemasi bloggaajat puolestaan vastaavat.
6. Lisää palkinnon säännöt postaukseen.
7. Ilmoita palkitsemillesi bloggaajille palkinnosta ja linkkaa oma postauksesi heille, jotta he tietävät mistä on kyse.

R.M.S.M:n kysymkset:

Jos pystyisit tapaamaan yhden fiktiivisen hahmon, kuka se olisi?

Sanoisin muuten, että Voldemort, mutta äiti ei varmaan antaisi ottaa kuolonsyöjätatskaa (liittyy siihen sit myös vähän jotain arvoerojakin), ja haluaisin toki päästä hengissä kertomaan kohtaamisesta jälkikäteen kavereille. Valitsen siis Eoin Colferin Artemis Fowlin, mukavan epäkohtelias ja fiksu poika.

Mitä luet parhaillaan?

Uskonnonkoe huomenna, joten enimmäkseen mukamas käsitteitä, vaikka enemmän tuleekin selailtua Jennifer Brownin Hate Listia. Saatan jättää kesken, alku ei hirveästi nappaa ja kirja on turhan paksu ja vieraskielinen juuri tähän kohtaan kuukautta ja vuotta ja elämää.

Sähköposti vs. kirje?

Meili on kätevämpi ja nopeampi, mutta kirjeistä tulee aina kiva mieli. Ehkä kuitenkin sähköposti, koska sitä tulee läheteltyä ja saatua enemmän.

Jos saisit viettää yhden päivän kenen tahansa kirjailijan(tai vaihtoehtoisesti mun julkisuuden henkilön) kanssa, kuka se olisi? Miksi?

J.K.Rowling on ihan tajuttoman upea ihminen upean kirjailijuutensa lisäksi.

Mitä genreä luet/kirjoitat mieluiten?

Fantasia, maaginen realismi. Lukiessa menee lähes mikä vaan, mutta kirjoittaessa on helpompi kiinnostua asioista, joita ei ole olemassa.

Jos saisit matkustaa vain yhteen maahan, minne matkustaisit? Miksi? (Oletuksella, että rahat ei lopu kesken)

Mä en ole oikeastaan ollut ikinä missään Ruotsia kauempana, joten kokemukseen en voi pohjasta vastausta, mutta Italia. Kieli on kaunis, kulttuuri kaunis, maisemat... Kesällä 2017 olisi tarkoitus käväistä Venetsiassa reilausmatkalla. Kan inte vänta.

Auttaako musiikki keskittymään vai häiritseekö se? Pidätkö musiikkia taustalla kirjoittaessa? Millaista?

Yöllä kirjoittaessa musiikki on suht tärkeää, koska silloin en pysähdy kuuntelemaan jokaisen pienen risahduksen jälkeen onko naputteluni herättänyt jonkun, vaan pääsen paremmin flow'hun. Hypäreillä mielenkiinto saattaa kohdistua pelkästään musiikkiin ja kirjoittelu jää vähemmälle. Musiikki on ihan jees, mutta ilmankin menee.

Joillain kässäreillä on jokin tietty yksi biisi, joka soi nonstoppina taustalla, kunnes kyllästyn. My Chemical Romance ja Apulanta ovat ehkä soitetuimmat bändit, mutta esimerkiksi juuri nyt kuuntelen myös Avril Lavignea.

Miksi aloit bloggaamaan?

Halusin paikan, johon päivitellä pääasiassa kirjailijajuttuja. Halusin kirjoittaa kahta blogia erilaisena ihmisenä. Toisaalla olen lukiolainen, joka kirjoittaa, kun taas täällä kirjailija, joka käy lukiota.

Suosittele jotain kirjaa.

Carlos Ruiz Zafónin Enkelipeli.

Millä kielillä luet?

Suomeksi ja englanniksi pääosin. Aloitin Harry Potter ykkösen på svenska kesälukion aikaan, mutta piti palauttaa, ennen kuin pääsin loppuun.

Käytkö usein kirjastossa?

Kirjastoaktiivisuus riippuu täysin hypäreistä. Viime jaksolla kävin kirjastossa kahdesti viikossa kuluttamassa aikaa tuntien välillä, mutta seuraavan aikana saatan korkeintaan käydä maanantaisin kehittämässä teetä ennen treenejä.

Siinäpäs vastauksia. En tällä kertaa haasta ketään kun liki jokainen on tämän jo tehnyt. Kiitokset kuitenkin vielä haasteesta, mukavat kysymykset!

4 kommenttia:

 1. Voldemort ei varsinaisesti yllättänyt :D ja kuolonsyöjätatskan voi aina piirtää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voldemort on vähän mun klassikkovastaus näihin.

   Poista
 2. Saanko tulla mukaan kun lähet tapaamaan Artya?

  VastaaPoista